SNEW maakt deel uit van de Top 20 Circulaire Innovaties in Brabant

 

VNO-NCW Brabant Zeeland maakte de bedrijven bekend die genomineerd zijn om deel uit te maken van de top 20 circulaire innovaties in Brabant waarvan SNEW deel uitmaakt.

Circulair IT & Telecom:
Het DNA van SNEW is altijd gericht geweest op circulariteit “We maken het voor bedrijven gemakkelijk om circulaire stappen te zetten” in de woorden van Martjin van Engelen (CEO en oprichter van SNEW).

De missie van SNEW wordt steeds duidelijker: circulariteit bereiken door de levensduur van de ICT-apparaten van onze partners te verlengen.

We hebben een nationale doelstelling om in 2050 circulariteit te bereiken, we moeten dit samen doen, niet alle bedrijven weten hoe ze circulariteit in hun bedrijf moeten integreren.

Daar zorgt SNEW voor, via ICT-apparatuur kunnen we positieve impact genereren voor onze partners en het probleem van e-waste en grondstoffentekorten rechtstreeks aanpakken. En als extra heeft de SNEW ook een positieve invloed op onze samenleving door werkgelegenheid te bieden aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

 

De Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 is een initiatief van provincie Noord-Brabant, VNO-NCW Brabant Zeeland, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Port of Moerdijk en ABN-AMRO.

Het doel is te laten zien wat regio Brabant te bieden heeft op het gebied van circulaire innovaties en om deze circulaire innovaties een stap verder te helpen.

Klik op onderstaande link om de volledige lijst met innovaties te zien: https://brabantsecirculaireinnovatietop20.nl/alle-innovaties/

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.