All-in-one service: van ophalen tot rapportage

Wij maken stappen zetten op MVO-gebied heel gemakkelijk voor onze klanten. Met onze all-in-one services nemen we alle zorgen van de klant uit handen waardoor we samen eenvoudig duurzaam en circulair ondernemen. Je hoeft ons alleen maar te bellen. Waarmee kunnen we jullie helpen?

Lifecycle services

Bij SNEW willen we circulair ondernemen zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Daarom hebben we onze eigen afhaaldienst, die gebruikte apparatuur bij je kan komen ophalen. Die apparatuur gaat vervolgens door ons circulaire proces waarbij we de levenscyclus maximaal zullen verlengen. Voor alle gebruikte apparatuur die je aanbiedt aan SNEW – en die voor ons nog waardevol is – ontvang je een eerlijke prijs. Je verdient zo zelfs nog iets aan apparatuur die al volledig afgeschreven is. Met SNEW is duurzaam ondernemen dus zo gek nog niet. Van alle apparatuur die we voor je refurbishen of recyclen krijg je een rapportage.

SNEW kan ook apparatuur onderhouden die niet meer door de fabrikant wordt ondersteund. Op die manier zorgden we er bijvoorbeeld voor klanten al voor dat ze hun telefooncentrale, die verder technisch nog prima functioneerde, na een paar jaar niet compleet hoefden te vervangen. Ook voor jullie kunnen we zo vast forse investeringen besparen. En door langer met apparatuur te doen, ondernemen jullie ook meteen verantwoorder.

Verder kunnen we jullie ook nog helpen met (de-)installatie van werkplekken, logistieke support, opslag of project- en strategieondersteuning.

Milieuverantwoorde recycling

Onderdelen die we niet kunnen hergebruiken, laten we op verantwoorde wijze recyclen met het doel de grondstoffen zoveel mogelijk terug te winnen. De milieuverantwoorde verwerking van elektrisch en elektronisch afval (EEA) regelen we volledig voor je. Een volgende stap maken op circulair gebied wordt daardoor heel gemakkelijk.

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.