Refurbishment en repair van eigen ICT apparatuur

Naast het circulair verwerken van afgeschreven apparatuur, kan je ook bij ons terecht voor refurbishment en repair van jullie eigen apparatuur. Zo kunnen wij jullie IT en telecomapparatuur volledig naar wens terug leveren. Wat kunnen we voor jullie betekenen?

✓ Cosmetische refurbishment
✓ Gecertificeerde dataverwijdering
✓ Software upgrades
✓ Diverse reparaties

Heb je voor je gebruikte apparatuur zelf een mooie bestemming en wil je alleen het apparaat laten refurbishen of wil je alleen de data laten verwijderen? Geen probleem. Zorgen we voor. Uiteraard weer via hetzelfde proces. Vervolgens kunnen we de apparatuur op de juiste plek voor je afleveren en zorgen we voor de financiële afhandeling. Als klant heb je zo nergens omkijken meer naar.

Van het vervangen van de toetsenbordjes of de behuizing van DECT-toestellen tot het updaten van telefooncentrales tot de nieuwste software, SNEW is van alle markten thuis.

Service parts

IT en telecomapparatuur gaat wel eens stuk of is aan een upgrade toe. Met onze onderdelenservice kunnen we er in de meeste gevallen voor zorgen dat investeren in kostbare nieuwe apparatuur niet nodig is. Zo kunnen we ook apparatuur onderhouden die niet meer door de fabrikant wordt ondersteund. Op die manier zorgden we er voor klanten al voor dat ze hun telefooncentrale, die verder technisch nog prima functioneerde, na een paar jaar niet compleet hoefden te vervangen. Ook voor jullie kunnen we zo vast forse investeringen besparen. En door langer met apparatuur te doen, ondernemen jullie ook meteen verantwoorder.

Door een combinatie van vakkennis en gebruikte onderdelen zorgen we ervoor dat jullie apparatuur blijft werken. Jarenlang.

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.