Inleveren van gebruikte apparatuur

IT- en telecomapparatuur is kostbaar, dus benut de waarde ervan tot de laatste eurocent. Voor alle gebruikte apparatuur die je aanbiedt aan SNEW ontvang je een eerlijke prijs. Je verdient zo zelfs nog iets aan apparatuur die al volledig afgeschreven is. SNEW verwerkt je gebruikte apparatuur en geeft het een tweede leven. En natuurlijk wordt alle data gecertificeerd verwijderd. Met SNEW is duurzaam ondernemen zo zelfs een verdienmodel.

Bij SNEW maken we gebruikte apparatuur weer als nieuw door deze professioneel te reviseren. Is technisch en cosmetisch refurbishen niet meer mogelijk? Dan kijken we welke onderdelen nog bruikbaar zijn voor onze onderdelenservice. En die kunnen we vervolgens weer inzetten om de levensduur van de IT- en telecomapparatuur in je bedrijf tot een maximum te verlengen. Zo slaan we twee vliegen in een klap. Want daarbij zijn jullie gebaat, maar ook onze planeet.

Daarom gebruikte apparatuur inleveren bij SNEW:

  • Geen omkijken meer naar afgeschreven apparatuur
  • Alle data betrouwbaar en gecertificeerd verwijderd
  • Een eerlijke prijs voor alles dat nog waarde heeft
  • Duurzamer ondernemen wordt heel gemakkelijk

Zij vonden de weg naar SNEW al

Voor deze bedrijven wisten we ons aanbod in refurbished apparatuur en gebruikte onderdelen al naadloos aan te sluiten op hun vraag.

MBO Rijnland
Logo Proximus

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.