Service van telefoonsystemen

In een circulair systeem hebben producten meerdere levenscycli, in plaats van dat zij na hun eerste levenscyclus volledig zijn afgeschreven. SNEW geeft producten een tweede leven maar zetten we ook in op productlevenscyclus verlenging. Door service en onderhoud te verlenen aan bestaande maar verouderde apparatuur,  hoeft de klant geen kostbare investeringen te maken en verlengen we de levensduur van apparatuur tot een maximum. We ontzorgen deze klanten van A tot Z. Ze kunnen hierdoor nog jaren vooruit met hun apparatuur.

Zo geven wij service op conventionele telefooncentrales die door de fabrikant of provider niet meer ondersteund. Reserve-onderdelen zijn schaars, net als servicemonteurs met voldoende kennis van deze apparatuur. Bij SNEW hebben we deze reserveonderdelen en kennis nog wel.

Als zelfs maar een klein onderdeel van de bestaande apparatuur van de telefooncentrale kapotging, werden deze klanten niet meer geholpen door hun leverancier. SNEW zorgt ervoor dat kostbare investeringen in een nieuwe telefooncentrale niet nodig is. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen bij storingen of wijzigingen die doorgevoerd moeten worden. 24/7. De service blijft hierdoor altijd van hetzelfde hoge niveau, terwijl ze op verschillende vlakken flink op kosten besparen.

Daarom service van SNEW:

  • 24/7 professionele service en onderhoud
  • Ruime voorraad van reserveonderdelen
  • Serviceovereenkomsten voor bestaande apparatuur mogelijk
  • SNEW gaat verder waar de fabrikant stopt

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.