Over SNEW

Aangenaam, SNEW

Iets dat nog waarde heeft laten we bij SNEW niet verloren gaan. We refurbishen gebruikte IT- en telecomapparatuur en maken deze weer ‘as new’ (drie keer raden waar onze naam vandaan komt). Is apparatuur niet meer te refurbishen? Dan kijken we welke onderdelen nog bruikbaar zijn voor onze onderdelenservice. Zo verlengen we de levensduur van apparatuur tot een maximum. We ontzorgen onze klanten daarbij volledig. Het zetten van stappen op MVO-gebied wordt hierdoor heel gemakkelijk. En daar is onze planeet weer bij gebaat.

“Met SNEW wil ik laten zien dat het anders kan: sterke samenwerkingen, laagdrempelige processen en sociaal inclusief. Samen laten we de aarde beter achter voor volgende generaties”

Martijn van Engelen, CEO SNEW

Ons DNA

 • Zorgzaam
  Van het ophalen van afgeschreven apparatuur tot het aanleveren van MVO-gegevens of het verzorgen van internationaal transport, we regelen het.
 • Gedreven
  Op onze aardbol moet het niet alleen fijn leven zijn maar ook blijven. Daarom gaan we verspilling tegen door maximaal te benutten wat nog van waarde is. En dat is een heleboel.
 • Groen doen
  Van alle apparatuur die we binnen krijgen hergebruiken we 75% hergebruikt en recyclen we 25%. Hierdoor wonnen we als eerste de Circular Award voor de maakindustrie. En als het aan ons ligt blijft het daar niet bij.
 • Mouwen opstropen
  We denken niet in problemen maar in oplossingen. Geen uitdaging is ons te groot. We doen het gewoon.
 • Nuchter dromers
  Bij SNEW hebben we onze dromen, maar ondertussen blijven we met beide voeten op de grond staan. We zijn een nuchter bedrijf uit Noord-Brabant.
 • Kansen geven
  Ons medewerkersbestand bestaat voor 50% uit mensen die geen eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt. Simpelweg omdat we vinden dat ook hun waarde niet verloren mag gaan. Daarnaast zamelen we laptops in voor kansarme kinderen om hen een eerlijke kans te geven op goed onderwijs. Hiervoor werken we onder andere samen met de LINDA. Foundation.
 • Krachten bundelen
  Samen met onze partners werken we aan een betere wereld. Voor elkaar, door elkaar, met elkaar. Al jaren.

Kunnen wij je helpen? Of wil je gewoon eens vrijblijvend op de koffie komen? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.