Wij gaan verder waar de fabrikant stopt

Dankzij onze onderdelenservice kunnen we ook apparatuur onderhouden die niet meer door de fabrikant wordt ondersteund. Op die manier zorgden we er bijvoorbeeld voor klanten al voor dat ze hun telefooncentrale, die verder technisch nog prima functioneerde, na een paar jaar niet compleet hoefden te vervangen. Ook voor jullie kunnen we zo vast forse investeringen besparen. En door langer met apparatuur te doen, ondernemen jullie ook meteen verantwoorder. Hieronder vind je een aantal succesverhalen van onze ketenpartners:

Levensduur landelijke telefooncentrale verlengen voor bouwmarkt

Een grote bouwmarkt met filialen in heel Nederland had een probleem. De apparatuur van de telefooncentrale werkte nog goed, maar de provider stopte met het leveren van service hierop. Zelfs als maar een klein onderdeel kapotging, konden ze dus niet meer rekenen op hulp. SNEW zorgde ervoor dat een kostbare investering in een nieuwe telefooncentrales niet nodig was. Sinds 2016 weet deze klant dat hij op ons kan rekenen bij storingen of wijzigingen die moeten worden doorgevoerd. 24/7. De service van de bouwmarkt bleef hierdoor altijd van hetzelfde hoge niveau, terwijl ze op verschillende vlakken flink op kosten bespaarden.

Cruise- en containerschepen in de lucht houden

SNEW helpt al jarenlang cruise- en containerschepen over de hele wereld. Deze schepen kunnen op zee geen gebruik kunnen maken van moderne telecomapparatuur. Daardoor zijn ze aangewezen op conventionele telefooncentrales. Het onderhoud daarvan wordt alleen niet meer ondersteund door de fabrikant. Bovendien zijn reserve-onderdelen schaars, net als servicemonteurs met voldoende kennis van deze apparatuur. Bij SNEW hebben we deze reserveonderdelen en kennis nog wel. We ontzorgen deze klanten van A tot Z. Ze kunnen hierdoor nog jaren vooruit met hun apparatuur.

Customizen centrale voor Nederlandse vliegtuigmaatschappij

In de centrale controleroom van een grote Nederlandse vliegtuigmaatschappij worden alle vluchten gemonitord. Medewerkers leggen er contact met de cockpits in vliegtuigen en vice versa. Idealiter kan iedereen in een oogopslag zien wie er in gesprek is. Met de Alcatel-telefoontoestellen die er stonden kon dit alleen niet. En de originele fabrikant wist geen oplossing. SNEW wel. We ontwikkelden hiervoor een product op maat, gewoon met de onderdelen van onze onderdelenservice. Dankzij extern verbonden ‘busy lights’ zien controllers en medewerkers nu meteen of iemand in gesprek is.

Je hoeft ons alleen maar te bellen

  1. Jij belt SNEW: 088-024 79 00.
  2. Wij inventariseren wat je nodig hebt.
  3. We leveren uit voorraad of raadplegen onze leveranciers.
  4. We controleren alle producten uitvoerig op kwaliteit.
  5. We bezorgen de apparatuur wereldwijd.
  6. We kunnen refurbished apparatuur professioneel voor je onderhouden.
  7. Na gebruik nemen we de apparatuur gegarandeerd weer terug.

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.